آثار تاريخي ايران سرمايه و دستاورد مهم جهاني است

به گزارش ميراث آريا(CHTN) و به نقل از روابط عمومي اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع‌‌دستي و گردشگري، طالب ريفاعي که در رأس هيأت هفتاد نفره اي از وزرا و کارشناسان گردشگري 14 کشور جهان به اصفهان آمده بود، افزود: اين آثار در سطح جهاني خود نمايي مي‌کند و جاذبه زيادي براي جهانگردان دارد.

دبير کل سازمان جهاني جهانگردي تصريح کرد: نگهداري اين آثار تاريخي و فرهنگي در دنياي سرعتي و ماشيني امروز که همه چيز به صورت صنعتي و انبوه توليد مي شود، از اهميت بسياري برخوردار است.

ريفاعي، صنايع‌دستي و آثار تاريخي ايران را يک سرمايه و دستاورد مهم عنوان کرد و گفت: اين آثار در سطح جهاني خود نمايي مي‌کند و جاذبه زيادي براي جهانگردان دارد.

وي با اشاره به تکنيک‌ها و فناوري‌هاي پيشرفته بکار رفته در بناهاي تاريخي ايران گفت: طراحي اين آثار در قرن‌هاي گذشته نشان مي‌دهد که جامعه ايراني در آن زمان چقدر پيشرفته بوده است.

دبير کل سازمان جهاني جهانگردي بيان کرد: مواردي همچون به جريان انداختن آب در معابر و کانال‌ها و ساخت سازه‌هاي آبي و بناها که در آن دوره صورت گرفته قابل توجه است و تصوير کاملي از شرايط اجتماعي آ را به بيننده القا مي‌کند.

ريفاعي بيان کرد: اين آثار بيانگر آن است که معيارهاي شهرسازي، معماري و مهندسي ايران در آن دوران بالاتر از استانداردهاي جهاني قرار داشته است و اين موضوع سبب جلب توجه گردشگردان سراسر دنيا مي‌شود.

وي با اشاره به شوراي اجرايي سازمان جهاني جهانگردي (UNWTO) در ايران گفت: اين اجلاس فرصتي براي گفتگو پيرامون آينده گردشگري و آژانس‌هاي ارايه خدمات گردشگري در سطح دنيا بود .

دبير کل سازمان جهاني جهانگردي اظهار داشت: اين موضوع فرصت بسيار خوبي براي ايران بود تا جاذبه‌ها و ظرفيت‌هاي گردشگري را معرفي کند.

وي افزود: کشوري با اين همه ذخاير و جاذبه‌هاي گردشگري مي‌تواند بهترين استفاده را از ظرفيت‌هاي جهانگردي داشته باشد و بايد آثار تاريخي خودش را به بهترين شکل به مردم دنيا معرفي کند.

وي کيفيت و هنر بکار رفته در صنايع دستي ايران را نيز اعجاب برانگيز عنوان کرد.

ريفاعي ادامه داد: کيفيت بالاي آثار صنايع‌دستي ايران، مهارت به کار رفته در آن‌ها و تخصصي که در همه ابعاد توليد هنرهاي دستي و بناهاي تاريخي ايران و اصفهان وجود دارد، بي نظير است.

دبير کل سازمان جهاني جهانگردي سازمان ملل متحد، وزرا و کارشناساني از کشورهاي اسپانيا، برزيل،‌ کنيا، ‌کنگو، روسيه،‌ فرانسه، ‌کلمبيا، ‌مالزي، هند، ‌عراق، ‌اندونزي ، ‌چين،‌ ايتاليا و کره براي شرکت در هشتاد و نهمين اجلاس شوراي اجرايي سازمان جهاني جهانگردي(UNWTO) که از اول تا چهارم آبان ماه در کيش برگزار شد، به کشورمان سفر کرده‌اند.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1389080711